Välkommen.

Du behöver vara minst 18 år gammal för att besöka denna sida.

18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

18+. Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Till butiken
Till butiken

Leverans & returer

Leverans

Vid beställning innan 10.00 skickas vanligtvis din beställning samma dag. Om du beställer efter 10.00, skickas den dagen efter.

När du handlar på vont.se har du följande leveransalternativ i utcheckningen:

PostNord, Postombud

Beställningen levereras vanligtvis till ditt närmaste PostNord-ombud inom 1-3 arbetsdagar*. Bestäm själv när du önskar att hämta ut din beställning inom 14 dagar från att den levererats.

Returer

Du har rätt till 14 dagars öppet köp på vårt sortiment förutsatt att produkterna är oanvända. Detta gäller även för pods, om de skickas tillbaka oöppnade och i samma skick som de köptes.

Vänligen observera att om du skickar tillbaka produkter som inte är giltiga för retur, skickas dessa endast tillbaka till dig på din begäran och mot postförskott. Om du är osäker rekommenderar vi att du kontaktar oss innan du skickar tillbaka några produkter.

Var har du köpt din Vont?

Om du gjort ditt köp på vont.se, kontakta vår kundservice på tel. +46 (0) 8 600 09 05 eller [email protected] för att hantera retur av din Vont-enhet.

Du kan enkelt lämna returpaket hos ett PostNord-ombud. När vi har mottagit varorna har du pengarna tillbaka på ditt konto inom några arbetsdagar.

Återförsäljare

Kontakta vår kundservice på tel. +46 (0) 8 600 09 05 eller [email protected] för att hantera retur av din Vont-enhet, en returfraktsedel kommer då att skickas hem till dig.
Retur av en Vont-enhet kan inte göras till den återförsäljare där enheten är inköpt, utan måste alltid returneras till oss.

Vid retur och återbetalning av en Vont-enhet måste alltid giltigt kvitto uppvisas.

Din Vont-enhet måste vara registrerad på vont.se för att kunna hanteras i ett returflöde.
Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst på tel +46 (0) 8 600 09 05 eller [email protected].

Vi finns här för att hjälpa dig.

Ingen produkt i kundvagnen.